Δεν χρησιμοποιείτε την νεώτερη έκδοση του browser σας.

Ο Internet Explorer 6 δεν αντιστοιχεί στα τωρινά στάνταρντ και δεν υποστηρίζεται πια από αυτήν την ιστοσελίδα.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα, σας παρακαλούμε να ανανεώσετε την έκδοση του browser σας ή να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο browser.

Εδώ θα βρείτε μια λίστα των πιο δημοφιλών browser. Κάντε κλικ σε ένα από τα σύμβολα για να φτάσετε στη σελίδα λήψης.

proceed anyway¹
¹Display errors and browser crashes may occur.
Εισαγωγή
Προνόμια
Συμμαχίες
BB-Codes
Άλλες πληροφορίες
Παίκτης
Αποικίες
Κτίρια
Μονάδες
Χάρτης

Εισαγωγή

Το KingsAge είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με επίκεντρο την στρατηγική μάχη και την επέκταση του βασιλείου σου.

Κτίσιμο

Ο παίκτης αρχικά διαλέγει την κατεύθυνση στην οποία θέλει να ιδρύσει την πρώτη του αποικία. Η αποικία τοποθετείται τυχαία στο χάρτη σε αυτήν την κατεύθυνση. Με το μενού «Κάστρο» ο παίκτης μπορεί να καθορίσει ποια κτίρια θα χτιστούν και θα επεκταθούν. Κάποια επίπεδα και κάποιοι συνδυασμοί κτιρίων ξεκλειδώνουν κι άλλα κτίρια.

Πρώτες Ύλες

Απαιτούνται πρώτες ύλες κι άποικοι. Οι πρώτες ύλες απαιτούνται στο χτίσιμο και οι άποικοι χρησιμεύουν ως εργαζόμενοι. Υπάρχουν τρία είδη πρώτων υλών (πέτρα, ξύλο και μετάλλευμα), που παράγονται αυτόματα από τα αντίστοιχα κτίρια. Η ποσότητα διαθέσιμων αποικιών αλλάζει μόνο, αν επεκταθεί ο μύλος. Δεν παράγονται διαρκώς νέοι άποικοι.

Εμπόριο

Οι πρώτες ύλες μπορούν να παραχθούν, αλλά και να ανταλλαχθούν στην αγορά. Επίσης μπορούν να ανταλλαχθούν άμεσα με άλλους παίκτες. Για αυτές τις ενέργειες απαιτούνται γαϊδούρια, τα οποία παράγονται στον στάβλο.

Εκπαίδευση

Μετά την πρώτη φάση ανάπτυξης, ο παίκτης μπορεί να χτίσει τον στρατώνα. Με αυτό το κτίριο μπορεί να ερευνήσει στρατιωτικές μονάδες και έπειτα να τις εκπαιδεύσει. Οι μονάδες δεν έχουν κόστος διατροφής και περιορίζονται μόνο από τον αριθμό των ελεύθερων αποίκων. Μόλις εκπληρωθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, ο παίκτης μπορεί να ερευνήσει και να εκπαιδεύσει και πιο δυνατές μονάδες.

Κατάκτηση

Αν ο παίκτης ολοκληρώσει την φάση ανάπτυξης, θα είναι σε θέση να κάνει πόλεμο με άλλον παίκτη και να καταλάβει ολοκληρωτικά τις πόλεις του. Για να το κάνει αυτό, ο παίκτης πρέπει να διαθέτει έναν Κόμη, μια ειδική στρατιωτική μονάδα με ιδιαίτερες προϋποθέσεις και υψηλό κόστος. Για να εκπαιδευτεί ένας Κόμης, ο παίκτης πρέπει έχει να παίξει κάποιον καιρό και να έχει φτάσει την πόλη του σε υψηλό επίπεδο.

Προστασία επιθέσεων

Γενική προστασία

Υπάρχει μια γενική προστασία από επιτιθέμενους με περισσότερους βαθμούς. Η μέγιστη διαφορά πόντων μεταξύ ενός παίκτη και του επιτιθέμενου είναι 1:10. Αν ένας πιο αδύναμος παίκτης επιτεθεί σε έναν παίκτη με περισσότερους από 1:10 πόντους, εμφανίζεται ένα μήνυμα προειδοποίησης. Αν γίνει η επίθεση, ο πιο αδύναμος επιτιθέμενος χάνει την γενική προστασία 1:10 για 7 Ημέρες. Χρονικά, το αν θα ισχύει η προστασία ή όχι, το καθορίζει η στιγμή της επίθεσης. Οι τρεχούμενες επιθέσεις σε παίκτες που βρίσκονται στα όρια πόντων, θα ολοκληρωθούν, ακόμη κι αν ο στόχος στο μεταξύ πέσει κάτω από το όριο επιθέσεων. Επίσης, οι επιθέσεις συνεχίζουν και όταν η αποικία-στόχος αλλάξει στο μεταξύ κάτοχο.


Παράθυρο επίθεσης κατάταξης

Κάθε παίκτης, ανεξάρτητα από την γενική προστασία, μπορεί να επιτίθεται στους 200 παίκτες που βρίσκονται κάτω από τον ίδιο στη λίστα κατάταξης. Τα μέλη της συμμαχίας δεν συνυπολογίζονται.


Προστασία επιθέσεων αρχαρίων φάση 1

Στις πρώτες 5 Ημέρες δεν μπορεί να γίνει επίθεση στην πρωτεύουσα του παίκτη. Η προστασία λήγει όταν ο ίδιος ο παίκτης κάνει επίθεση σε κάποιον άλλο. Σε αυτήν την περίπτωση ξεκινάει αυτόματα η φάση 2.


Προστασία επιθέσεων αρχαρίων φάση 2

Για άλλες 2 Μήνες, η πρωτεύουσα του παίκτη δεν μπορεί να δεχτεί επίθεση ή να κατακτηθεί από άλλους παίκτες. Οι Κόμηδες μπορούν να επιτεθούν σε αυτήν την αποικία, αλλά όχι να μειώσουν τη Σφαίρα Επιρροής. Η προστασία από κατακτήσεις παραμένει και όταν ο παίκτης βρίσκεται στη φάση 2 κι έχει κατακτήσει μια εγκαταλειμμένη αποικία. Αν ένας παίκτης στη φάση 2 επιτεθεί σε έναν παίκτη με Κόμη, η φάση 2 σταματάει πρόωρα και η προστασία κατακτήσεων διακόπτεται.


Εγκαταλελειμμένη αποικία

Οι εγκαταλειμμένες αποικίες δεν προστατεύονται, γι' αυτό μπορούν να δεχτούν επίθεση και να κατακτηθούν από παίκτες με περισσότερους από 1:10 βαθμούς.


Έκδοση 3.1.2
Παράχθηκε σε 12 ms Ώρα Σέρβερ: 15:00:48